Claessons Krasnodar tappade gruppsegern - efter Sevillas klara seger

Europa League

Krasnodar var tre poäng före Sevilla inför gruppavslutningen.
Trots det skulle spanjorerna sluta i topp efter 3-0 mot Viktor Claessons lag.

Sevilla och Krasnodar, med Viktor Claesson från start, gjorde upp om gruppsegern i Europa Leagues grupp J, med Standard Liege jaganades bakom. Sevilla behövde vinna, med samma eller bättre resultat än Krasnodar fick i hemmamötet lagen emellan - 2-1.

Spanjorerna rivstartade matchen med dubbla mål av Wissam Ben Yedder under de första tio minuterna. Först när han påpassligt volleysköt in 1-0 efter ett försvarsmisstag. Sedan satte fransmannen 2-0 i den 10:e minuten när en långboll gav honom ett friläge.

Tidigt i andra fick Sevilla straff och Ever Banega gav spanjorerna andrum med 3-0.

Sevilla vann matchen med 3-0 och gick därmed om Krasnodar i toppen av gruppen. Ryssarna går dock vidare som grupptvåa.

Viktor Claesson spelade en timme för Krasnodar.