Dubbla svenskmål när Krasnodar föll

Europa League

Krasnodar föll hemma mot Dinamo Zagreb i Europa League.
Glädjande ur ett svenskt perspektiv var att Viktor Claesson och Marcus Berg noterades för varsitt mål.

Viktor Claesson, Kristoffer Olsson och Marcus Berg fanns med i startelvan när Krasnodar spelade Europa League-sextondelsfinal mot Dinamo Zagreb.

Efter en kvart tog kroaterna ledningen. Men Krasnodar jobbade sig in i matchen, och i den 28:e minuten kvitterade Marcus Berg genom ett tungt skott.

Historien skulle upprepa sig i andra halvlek. Zagreb tog ledningen - en svensk kvitterade. Den gången genom Victor Claesson, assisterad av Berg.

Trots den fina målleveransen från de svenska landslagsmännen slutade kvällen med en kalldusch. Zagrebs Iyayi Atiemwen rullade in 2-3 i den 78:e minuten, vilket också blev slutresultatet.

Returmatchen spelas i Zagreb den 25 februari.