Evertons match fick avbrytas tillfälligt efter läktarskandal

Europa League-playoffmötet mellan Everton och Hajduk Split fick avbrytas tillfälligt i den första halvleken. Bortasupportrar försökte ta sig in på planen och kastade in stolar från läktaren.

Det blev oroligheter på läktarna under Evertons playoff-möte med Hajduk Split i Europa League under torsdagen. Strax efter Michael Keanes ledningsmål för Everton, i den 30:e minuten, försökte bortasupportrar att ta sig in på planen. Flera föremål kastades också in på planen - däribland stolar.

Domaren fick avbryta matchen tillfälligt och spelarna gick åt sidan av planen. Ett stort antal poliser och ordningsvakter lyckades dock få kontroll på situationen och matchen kunde återupptas efter ett par minuter.

Efter avbrottet kunde Idrissa Gueye göra 2-0 för Everton - det blev också slutresultatet i matchen.

Publicerad 2017-08-17 kl 22:04