FCK-hjälten: "Helt enkelt en lögn - det jag tänkte när vi kom tillbaka"

Europa League-kval

FC Köpenhamn kom tillbaka och slog ut IFK Göteborg.
Jonas Wind, som stod för det avgörande målet, anser dock att FCK borde ha avgjort tidigare.
-  Det här är helt enkelt en lögn, det var det jag tänkte när vi kom tillbaka, säger han i en kommentar på FCK:s hemsida.

Se målen i spelaren ovan.

IFK Göteborg föll på torsdagen med 2-1 mot FC Köpenhamn och åkte därmed ut i den andra kvalomgången till gruppspelet i Europa League. I FCK gjorde samtidigt svenskduon Karl-Johan Johnsson och Pierre Bengtsson 90 minuter på planen när FCK gick vidare.

Svenskarnas lagkamrat Jonas Wind, som stod för det avgörande målet i den 85:e minuten, menar nu att FCK borde ha gjort mål tidigare i matchen än i slutskedet.

- Det här är helt enkelt en lögn, det var det jag tänkte när vi kom tillbaka. Vi hade då bränt ett hav av chanser, och sedan gjorde de mål på sin första chans. Vi lyckades dock hålla uppe moralen och laget stod tillsammans och kom tillbaka starkt. Lyckligtvis nådde vi ända fram i slutändan, säger Wind i en kommentar på FCK:s hemsida.

FC Köpenhamn möter i den tredje kvalomgången vinnaren mellan Piast Gliwice och Hartberg. Den matchen spelas nu under torsdagskvällen.

Publicerad 2020-09-17 kl 21:17