Serie A

Inter är utslaget ur Europa League.
Detta efter att israeliska Hapoel Be'er Sheva stått för en dunderknall.

Det fortsätter att gå blytungt för Inter den här säsongen. Efter att ha gått knackigt i ligaspelet fick holländaren Frank de Boer för en tid sedan sparken – och på torsdagen fick den italienska klassikerklubben en ny smäll.

Inter är nämligen utslaget ur Europa Leagues gruppspel efter att man på torsdagen förlorat mot israeliska Hapoel Beer Sheva på bortaplan med 3-2. Inte nog med de flesta räknat med att italienarna skulle ta tre poäng, man föll dessutom efter att man haft ledningen med 2-0.

Mål genom Mauro Icardi och Marcelo Brozovic såg ut att ge gästerna en betryggande resa, men därefter började raset.

Maranhao satte reduceringen med knappa timmen spelad och när målvakten Samir Handanovic tio minuter senare visades ut efter en väldigt dålig utrusning där hans fot träffade en hemmaspelare i ansiktet, kom kvitteringen.

I matchens sista skälvande minuter kom sedan segermålet för Hapoel. 3-2 av Ben Sahar innebär att Inter är ointagliga fyra poäng efter just Hapoel och Southampton inför den sista omgången.

Det fortsätter att gå blytungt för Inter den här säsongen. Efter att ha gått knackigt i ligaspelet fick holländaren Frank de Boer för en tid sedan sparken – och på torsdagen åkte den italienska klassikerklubben på ett nytt bakslag.

Inter är nämligen utslaget ur Europa Leagues gruppspel efter att man på torsdagen förlorat mot israeliska Hapoel Be'er Sheva på bortaplan med 3-2. Inte nog med de flesta räknat med att italienarna skulle ta tre poäng, man föll dessutom efter att man haft ledningen med 2-0.

Under matchens sista skälvande minuter kom sedan segermålet för Hapoel. 3-2 av Ben Sahar innebär att Inter är ointagliga fyra poäng efter just Hapoel och Southampton inför den sista omgången.