Första EL-starten sedan augusti - Kiese Thelin spelade nittio minuter

Ligue 1

Efter att ha legat längst in i den franska frysboxen var Kiese-Thelin idag tillbaka från start i Europa League för första gången sedan den 27:e augusti. Svensken blev däremot mållös i 2-2-matchen.

Inledningsvis så var det bortalaget Rubin Kazan som tog tag i bollinnehavet. Det ryska laget hade dock svårt att skapa de farliga målchanserna utan rullade väldigt mycket boll i backlinjen. Men det var ändå gästerna som genom Maxim Kanunnikov tog ledningen efter en halvtimmes spel.

Femton minuter in i den andra halvleken fick fransmännen en hörna. Bollen gick över Kiese-Thelin till Ricardo Laborde som sköt in 1-1. Strax efter skulle även vändningen fullbordas då Diego Rolan gjorde 2-1.

Men en kvart kvar av matchen kom Vitali Ustinov runt på högerkanten och lobbade vackert in 2-2 över målvakten Prior.