Fotbollskanalen möter Hangeland - som tar på sig Atleticos segermål

Europa League

HAMBURG. Fulhams norske mittbacksbjässe Brede Hangeland erkänner att han kanske borde ha gjort annorlunda när Atleticos Diego Forlan satte sitt segermål i förlängningen av Europa League-finalen.

Fulham föll i Europa Leaguefinalen med 2-1 efter att Diego Forlan satt två mål. Det sista satte han i slutet av förlängningen när han styrde in ett lågt inlägg från vänster. Fulhams norske mittbacksstjärna Brede Hangeland valde att inte kliva in att bryta och grämer sig nu över misstaget.

- Jag kommer att tänka mycket på det där målet, säger han till fotbollskanalen.se

Vad borde du ha gjort annorlunda?
- När bollen kommer in är det möjligt att jag borde ha chansat och försökt byta istället.

Segerskytten Diego Forlan gjorde även Atleticos första mål i den första halvleken men Fulham kvitterade och i förlängningen hade man förvisso chanser, men Hangeland berättar att laget var väldigt trött och att spelarna var slitna. Hela Fulham gick och längtade efter en straffläggning.

- Det är väldigt jobbigt att bollen sitter bara några minuter innan det skulle bli straffar, säger han uppgivet.

Publicerad 2010-05-13 kl 03:07