Granqvist såg rött - men Krasnodar är vidare

Europa League

Överlag var det en bra svenskkväll i Europa League och även Andreas Granqvist tog sig vidare från gruppspelet. Försvararen fick dock syna det röda kortet och orsakade straff när hans Krasnodar föll mot Nice med 1-2.

Det var en relativt chansfattig tillställning mellan Krasnodar som redan var klart för sextondelsfinal och Nice som var borta.

Fedor Smolov inledde målskyttet för det ryska laget först i den 52:e minuten. Den ledningen höll man i tio minuter - då Andreas Granqvist delade ut en klumpig tackling. Domaren Sandro Scharer delade ut det röda, pekade på straffpunkten och Nice kunde kvittera.

Maxime Le Marchand fastställde sedan resltatet till 2-1. Krasnodar var dock redan vidare till sextondelsfinalen.