Guidetti bakom Celtas skräll - men filmade han till sig straff?

La Liga

John Guidetti ordnade en straff till Celta Vigo på tilläggstid i den andra halvleken mot Sjachtar Donetsk, en straff som tog matchen till förlängning där Celta sedan avgjorde.
Men Guidetti anklagas nu för att ha filmat till sig straffen.

STREAMA PÅ SÖNDAG

Att slå Sjachtar Donetsk på bortaplan är ingen enkel uppgift. Men den lyckades Celta Vigo lösa under torsdagen. Då vann spanjorerna med 2-0 efter förlängning och är därmed vidare till åttondelsfinal i Europa League.

Men allt satt alltså långt inne för Celta. Det var först på tilläggstid i den andra halvleken som John Guidettis lag kvitterade och tog matchen till förlängning. Just den svenske anfallaren ordnade straffen som Iago Aspas slog in i den 91:a minuten. Guidetti fälldes av Sjachtars målvakt Andrij Pjatov i straffområdet, men frågan är om svensken lät sig falla till marken lite för lätt. På sociala medier anklagas han för att ha filmat och norske Spanien-experten Petter Veland skrev följande på Twitter: