POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE

Helsingborgs segervapen: musiktävling

Foto: Björn Lindgren / SCANPIX

På torsdag spelar Helsingborg sin första match i Europa League. Inför matchen laddar Helsingborg - med gruppaktiviteter.

– Vi är många nya i laget så det är viktigt att komma samman som grupp, säger Christoffer Andersson till fotbollskanalen.

Helsingborg är på plats i Spanien och redo inför Europa League-matchen mot Levante på torsdagen. Christoffer Andersson berättar för fotbollskanalen att laget har kört några lätta träningar och att uppladdningen varit nästintill perfekt.

Laget har varit på plats i några dagar innan, bor på ett fint hotell en bit ifrån staden och har tillgång till en bra träningsplan.

Andersson tar även upp en annan faktor som en del av uppladdningen, gruppaktiviteter.

– Vi är många nya i laget så det bra att komma samman som grupp, säger Andersson till fotbollskanalen.

– Man får hitta på saker. Äta, promenera, kan bli någon musiktävling eller något på kvällen, säger Andersson.

Trots att Helsingborg möter Levante, ett lag som länge var med i toppen av den spanska ligan under förra säsongen, tänker de inte försvara sig till en poäng.

– Vi är inte nöjda med 0-0. Vi ska vara medvetna om att det blir en jävligt tuff match. Men känner vi att vi har möjligheten kommer vi att försöka ta tre poäng, säger Andersson som inte tycker att europaspelet ska påverka lagets prestation i allsvenskan.

– Det blir mycket matcher och vi måste lära oss att hantera det. Alla måste se till att vara förberedda på att det blir match var tredje dag nu.

Publicerad 2012-09-19 kl 09:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå