POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE

HIF nöjt med lottningen: "De här lagen ska fylla Olympia”

Inga jätteklubbar - men ändå en tuff lott för Helsingborg. Sportchefen Jesper Jansson är nöjd med att få Twente, Hannover och Levante, och hoppas på tre utsålda matcher:
- Det vore oerhörd konstigt annars, säger Jansson.

 

Tuff Europa League-lottning för HIF – men inget av de allra största dragplåstren kommer till Olympia i höst. Twente, Hannover 96 och Levante blev det till sist, men HIF:s sportchef Jesper Jansson är nöjd.

- Vi har fått lag från tre av de största ligorna, Twente var kategori 1-rankat och har gjort oerhörda satsningar de senaste åren och slåss med Ajax och PSV, de vann ligan för tre år sedan… så Hannover från Bundesliga… det är väl den av topp 5, om det inte är topp 3-ligorna i Europa som är jämnast. Levante är ett La Liga-lag… nej, vi är helnöjda, det är en bra sportslig utmaning, säger Jansson till FotbollDirekt.se.

- Vi gick vidare från gruppspelet i UEFA-cupen 2007 och då hade vi Bordeaux, Galatasaray, Panionios och Austria Wien. Och det är klart möjligt för oss att gå vidare från den här gruppen också.

Ni och AIK var kvar i slutet av lottningen utan grupp – vad säger du om deras grupp, hade ni hellre velat ha den? 

- AIK:s grupp ser väldigt tuff ut, det måste jag säga. De har gjort det otroligt bra och kan klara det här också, men den är tuff, det är den. Nej, vi är nöjda med vår grupp.

- Vi tycker också att vi ska kunna fylla Olympia mot de här lagen, det vore oerhört konstigt annars. Det är tre högkvalitativa matcher mot toppmotstånd, så vi förväntar oss bra publiktillströmning.

 

Publicerad 2012-08-31 kl 16:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå