Hudson-Odoi nätade på nytt när Chelsea vann stort

Chelsea har ena foten i kvartsfinal i Europa League.
Hemma mot Dynamo Kiev blev det seger med 3-0 för London-laget.

Efter att ha slagit ut Malmö FF ställs Chelsea nu mot Dynamo Kiev i åttondelsfinal i Europa League. Det första mötet med ukrainarna blev en ensidig historia.

Chelsea inledde med ett stort övertag och skulle också få utdelning efter drygt en kvart. Pedro passade Olivier Giroud, fick tillbaka bollen efter en läcker klack och tryckte sedan dit 1-0.

20 minuter in i andra halvlek utökade Chelsea när Willian slog en vacker frispark i mål. Dynamo Kiev skapade ett par farliga chanser att kunna reducera, men istället kunde Callum Hudson-Odoi se till att det blev en klar seger för hemmalaget, 3-0. 18-åringen gjorde även mål mot Malmö FF senast.

Lagens startelvor:

Chelsea: Kepa -  Zappacosta, Luiz, Christensen, Alonso - Barkley, Jorginho, Kovacic - Willian, Giroud, Pedro.

Dynamo Kiev: Boyko - Kedziora, Burda, Shabanov, Mykolenko - Sydorchuk, Shepeliev - Tsyhankov, Sjaparenko, Buyalskyi - Rusyn