Isak mållös när United förnedrade Sociedad – superstjärnan tvåmålsskytt: "Vi gör allting bra"

Alexander Isaks Real Sociedad hade inte mycket att sätta emot Manchester United.
Engelsmännen vann med klara 0-4, där svensken byttes ut med tio minuter kvar.
- Vi gjorde allting bra och är nöjda med resultatet, säger tvåmålsskytten bruno Fernandes enligt BT Sport.

Det vankades svenskmöte när sextondelsfinalerna av Europa League drog igång. Real Sociedad, med Alexander Isak i storform, gästades av Victor Nilsson Lindelöfs Manchester United. Den sistnämnde inledde på bänken medan Isak startade längst fram för spanjorerna.

Och matchen inleddes i ett ursinnigt tempo där kontringarna avlöste varandra. Alexander Isak var nära att noteras för en assist redan efter två minuter när svensken frispelade belgaren Adnan Januzaj. Dock gick avslutet rakt på Dean Henderson i United-målet.

Istället var det United som skulle ta ledningen. Bruno Fernandes fick bollen i djupled samtidigt som tre Sociedad-spelare kolliderade, vilket gjorde att portugisen enkelt kunde rulla in 1-0.

Tio minuter in i andra halvlek var det dags igen. På passning från Daniel James kunde Fernandes rulla in sitt andra mål för kvällen. Och radarpartnern Marcus Rashford ville inte vara sämre.

I den 64:e minuten satte engelsamman fart, sprintade ifrån backlinjen, och rullade behärskat in 0-3. Blytungt för spanjorerna, som inte hade mycket att sätta emot.

I den 80:e minuten byttes Alexander Isak ut.

Precis i matchens slutskede fick även ytterspringaren Daniel James noteras i målprotokollet. Walesaren löpte sig fri på högerkanten och tog sig in i straffområdet. Väl där gjorde han inga misstag och satte 0-4, vilket också blev slutresultatet.

- Vi gjorde allting bra och är nöjda med resultatet. Men det är fortfarande en tuff match på hemmaplan kvar, säger Bruno Fernandes enligt BT Sport.