Europa League

Lech Poznans Mikael Ishak nätade två gånger under torsdagen.
Det hjälpte dock föga då Benfica gjorde dubbelt så många mål.
Slutresultatet? 4-2 till portugiserna.

Tidigare i veckan spelades premiärerna av Champions League – och under torsdagen väntade även premiär för Europa League. I Polen tog Mikael Ishaks Lech Poznan emot Benfica och det var gästerna som tog ledningen efter nio minuters spel.

Polackerna svarade dock sex minuter därpå och det var Ishak som hittade nätmaskorna. Svensken blev frispelad inne i straffområdet och kunde enkelt stöta in kvitteringen. Benfica tog därefter ledningen strax innan paus innan Poznan återigen kvitterade i början av den andra halvleken. Målskytt den gången? Mikael Ishak.

Den svenske anfallaren befann sig på rätt ställe inne i boxen vid en målvaktsretur, satte pannan till bollen och det var åter igen lika.

Men Benfica skulle få sista ordet. Portugiserna gjorde 3-2 efter 60 minuter spel och på stopptid fastställde gästerna sedan slutresultatet till 4-2.

Härnäst väntar ett svenskmöte för Ishak i gruppen, då polackerna ställs mot Filip Helanders Rangers.