POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE
1v

Janssons vackra hyllning till Rosenberg: "För mig är du odödlig"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Rosenbergs drömslut på Stadion i Sporten i spelaren ovan.

Pontus Jansson var på plats för att tacka av vännen Markus Rosenberg från sitt MFF.
Nu sätter landslagsbacken ord på de starka känslor som finns för den tidigare lagkamraten.
"Jag är otroligt stolt över att känna dig som vän men att samtidigt se upp så mycket till sin vän är väldigt speciellt", skriver Jansson på Instagram.

Det blev en kväll som inte hade gått att skriva bättre när Markus Rosenberg gjorde sin sista match någonsin på Stadion. Anfallaren satte 2-2 i Europa League-mötet med Dynamo Kiev, och i den 96:e minuten frälste han MFF med avgörande 4-3.

Efter matchen tackades Rosenberg av i en känslosam ceremoni. En av de som var på plats var vännen och tidigare lagkamraten Pontus Jansson. Rosenberg tog tillfället i akt och drog igång ramsan "Jansson skriv på, skriv på". Under fredagsmorgonen svarade Jansson med en vacker hyllning till Rosenberg.

"Jag är otroligt stolt över att känna dig som vän men att samtidigt se upp så mycket till sin vän är väldigt speciellt. Du är en inspiratör som människa, som lagkapten, som hemvändare och ambassadör för Malmö och ärligt talat en inspiratör i allting du gör!", skriver Jansson bland annat i ett inlägg på Instagram.

Jansson avslutar:

"Jag är otroligt stolt över dig och för mig är du odödlig!"

Visa det här inlägget på Instagram

En kväll som igår är anledningen varför man älskar en fotbollsförening och varför folk har idoler och förebilder inom fotbollen. Att världens finaste klubb får göra en hyllning värdig en av dom finaste svensk fotboll fått bevittna i modern tid. Sen att du skulle avsluta kvällen som du gjorde, det kunde man bara drömma om. Jag är otroligt stolt över att känna dig som vän men att samtidigt se upp så mycket till sin vän är väldigt speciellt. Du är en inspiratör som människa, som lagkapten, som hemvändare och ambassadör för Malmö och ärligt talat en inspiratör i allting du gör! Tack för du gått i fronten för detta Malmö, tack för det du gjort för Malmö under hela din karriär, och grattis till en helt otrolig fotbollskarriär. Jag är otroligt stolt över dig och för mig är du odödlig! ❤️

Ett inlägg delat av Pontus Jansson (@pontusjansson.18)

Publicerad 2019-11-29 kl 08:40
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå