Europa League

Milan är vidare i Europa League.
Men det var inte övertygande.
Två oavgjorda resultat och fler bortamål innebar avancemang.

Det första mötet mellan Milan och Röda Stjärnan slutade 2-2 efter sen kvittering från Röda Stjärnan. 2-2 betydde att Milan hade fördel inför torsdagens retur tack vare sina bortamål, men det skulle inte bli någon enkel match - speciellt när Zlatan Ibrahimovic startade på bänken.

Efter sju minuter fick Milan straff när ett skott träffade handen på en Röda Stjärnan-spelare inne i straffområdet. Franck Kessie stegade fram och slog in 1-0 hur kyligt som helst. Efter målet passade ivorianen på att hylla den bortgångne Willy Ta Bi.

Men det skulle inte dröja länge innan Röda Stjärnan kvitterade genom Nabouhane. 1-1 stod sig sedan till paus, och det fick Milan att agera. Svenske Zlatan Ibrahimovic byttes in redan i paus.

Röda stjärnan var sedan otroligt nära att ta ledningen i matchen, men Gianluigi Donnarumma gjorde en superräddning och höll Milan kvar i matchen. Några minuter senare assisterade Zlatan till Alexis Saelemaekers - men målet dömdes bort för offside.

Matchen slutade 1-1, och Milan gick således vidare efter flera bortamål gjorda.

Milan: Donnarumma - Calabria, Romagnoli, Tomori, Dalot - Krunic, Kessie, Meite - Castillejo, Calhanoglu, Leao

Röda Stjärnan: Borjan - Galjic, Pankov, Degenek, Sanogo, Gobeljic - Kanga, Srnic - Nabouhane, Falcinelli, Ivanic