Kane med sitt 200:e för Spurs när Tottenham studsade tillbaka och vann

Europa League

Efter förra veckans fiasko mot Royal Antwerpen stutsade Tottenham tillbaka under torsdagskvällen.
Spurs besegrade bulgariska Ludogorets med 3-1 i Bulgarien.
En kväll då kaptenen Harry Kane slog till med sitt 200:e mål i Tottenham-tröjan.

Förra veckan föll Tottenham överraskande mot Royal Antwerpen på bortaplan, vilket Tottenham-tränaren José Mourinho minst sagt var frustrerad över när han efter matchen sa att han hade velat göra elva byten i halvtid.

Men under torsdagskvällen studsade Tottenham tillbaka och lade 1-0-förlusten mot Antwerpen bakom sig, då man besegrade bulgariska Ludogorets med 3-1 på bortaplan.

Harry Kane inledde målskyttet i den 13:e minuten. Ett mål som spikade siffra 200 gjorda mål i Tottenham-tröjan, innan han sedan spelade fram Lucas Moura till 2-0 i den 32:a minuten. Ludogorets-forwarden Claudiu Keșerü reducerade sedan direkt efter halvtidsvilan till 2-1, men det varade bara i tolv minuter innan Giovani Lo Celso spikade slutresultatet 3-1 till Tottenham i den 62:a minuten.

Tottenham avancerar nu till delad förstaplats i Europa Leagues Grupp J med sina sex poäng. Dock, kan Antwerpen rycka ifrån om man senare under kvällen besegrar österrikiska Lask.

Ludogorets Razgard: Illiev - Ikoko, Terziev, Verdon, Nedyalkov - Badji, Anicet Abel - Manu, Cauly Souza, Yankov - Keșerü.

Tottenham: Hart - Doherty, Alderweireld, Dier, Davies - Winks, Sissoko - Lo Celso - Moura, Kane, Bale.