Köln besegrade Arsenal- hoppet fortfarande uppe

Köln tog emot Arsenal i Europa League under torsdagskvällen. Köln tog en viktig seger, 1-0, och hoppet är fortfarande vid liv för att ta sig till sextondel.

Arsenal inledde första minuterna starkt och hade matchens första målchans redan i 2:a minuten. Men det vände snabbt och efter anfallet var det Köln som tog tag i matchen. Tyskarna visade ett fint passningsspel och testade Arsenals försvar och svagheter.

Första riktiga chansen kom från Arsenal, där Francis Coquelin satte bollen i stolpen. Strax efter fick Köln ett skadeavbrott. Dessvärre var skadan så pass illa att Kölns Dominic Maroh tvingades kliva av planen och ersattes med Konstantin Rausch.

i 62:e minuten blev Köln tilldelad en straff som Sehrou Guirassy satte. 1-0 till hemmalaget och ett viktigt mål för Köln som måste vinna för att hålla hoppet uppe. Arsenal är redan klara sedan tidigare för sextondel.

1. FC Köln: Horn - Sorensen, Maroh, Mere - Klunter, Ozcan, Jojic, Horn - Cardoba, Osako, Guirassy

Arsenal: Ospina - Holding, Mertesacker, Chambers - Maitland Niles, Coquelin, Elneny, Debuchy - Wilshere, Welbeck - Giroud