Lamela-show sänkte Monacos hopp om avancemang

Europa League

Monacos hopp om vidareavancemang levde i 35 minuter. Sedan hade Erik Lamela stått för ett äkta hattrick - en uppförsbacke fransmännen inte klarade av att resa sig ifrån.

Redan efter tre minuter hade Erik Lamela hållit sig framme och gjort matchens första mål. En ledning som han själv också skulle dryga ut tolv minuter senare. I matchen 35 minut så fullbordade Lamela sin show med att göra sitt tredje mål för kvällen.

I den andra halvleken reducerade gästerna genom El Shaarawy efter en timmes spel. Men det lilla hoppet som italienaren tände släcktes av Thomas Carroll som i den 78:e matchminuten sköt in 4-1.