Liverpool tappade ledningen mot Bordeaux

Ligue 1

Liverpool tog ledningen borta mot Bordeaux genom Adam Lallana, men fransmännen kom igen och ordnade en kvittering i Europa League-mötet med tio minuter kvar.

Det blev en händelsefattig första halvlek, där inget av lagen förmådde hota offensivt i särskilt stor utsträckning. Tråkigt nog för Liverpool drabbades dessutom Kolo Touré av en skada. Försvararen fick kliva av redan efter 25 minuter och ersattes av Pedro Chirivella.

I mitten av andra kom så Liverpools ledningsmål, när Adam Lallana placerade in 0-1 i bortre burgaveln.

Men med bara tio minuter kvar kvitterade brasilianaren Jussie till 1-1 för Bordeaux.

Bordeaux: Carrasso, Gajić, Pablo, Pallois, Poundjé, Chantôme, Maurice-Belay, Khazri, Rolán, Saivet, Crivelli.
Bänken: Prior, Yambéré, Guilbert, Traoré, Poko, Kiese Thelin, Jussiê.

Liverpool: Mignolet, Touré, Gomez, Sakho, Moreno, Coutinho, Lallana, Can, Ibe, Rossiter, Origi.
Bänken: Bogdán, Randall, Cleary, Firmino, Brannagan, Chirivella, Ings.

Publicerad 2015-09-17 kl 20:23