Europa League

Sarpsborg ledde med 2-0 efter fem minuters spel.
Men i andra halvlek vände Besiktas och vann.
Nu väntar en dramatisk avslutning i Malmö FF:s Europa League-grupp.

Sarpsborg och Besiktas möttes i den andra matchen i Malmö FF:s Europa League-grupp. Norrmännen fick en drömstart på matchen och ledde med 2-0 redan efter sex minuters spel.

Först rann Rashad Muhammed igenom och stötte in 1-0 och några minuter senare kom nästa mål. Tobias Heintz fick fin träff med högerfoten utanför straffområdet och bollen satt i en båge över Besiktas-målvakten Loris Karius.

De två tidiga målen blev halvlekens enda, men i den andra skulle bortalaget komma ikapp. Först reducerade Jermain Lens efter dryga timmens spel och några minuter senare nådde Vagner Love först på ett inlägg och stötte in kvitteringen fram till 2-2.

Brassens mål såg ut att bli matchens sista. Men i den 90:e minuten klev Lens fram på nytt och frälste Besiktas med sitt 3-2-mål. Resultatet i Norge innebär att Besiktas nu ligger tvåa i grupp E, en poäng bakom Genk. MFF ligger trea och måste vinna avslutningsmatchen mot Besiktas för att avancera till 16-delsfinal.