POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
9v

Malmö kommer inte lätta på gasen i returen: "Vi tar kommandot direkt"

Foto: Bildbyrån

Malmö har ett, minst sagt, gott utgångsläge inför returen mot Ballymena United.
Men trots 7-0 från första matchen kommer MFF inte lätta på gasen i Nordirland.
- Hoppas vi tar kommandot direkt och rullar boll och flyttar dem, säger Behrang Safari till klubbens hemsida.

Malmö FF vann hemmamötet mot Ballymena United med hela 7-0 och har ett minst sagt gott utgångsläge inför returen. Men det kommer inte att påverka lagets inställning inför matchen i Nordirland, om man ska tro Behrang Safari.

- Vi gjorde en bra match sist. Nu gäller det att göra en ny. Det är lite svårt att gå in med exakt den inställningen vi hade sist, men vi får försöka. Vi har en ny match på söndag och det är viktigt för självförtroendet att komma dit från en bra match, säger Safari till klubbens hemsida.

- Hoppas vi tar kommandot direkt och rullar boll, flyttar dem. Vi ska göra det vi är bra på och se till att vinna.

Försvararen har mest erfarenhet från europaspel i hela truppen, där hans 90 matcher är mest i laget. Han har aldrig varit med om ett sjumålsövertag inför returen innan, men menar att matcherna oftast är speciella.

- Det är klart det är speciellt med Europa. Oftast bra, intensiva matcher. Det är också roligt att komma bort och se lite nya ställen. Ju mer man reser i grupp, desto mer stärker man lagkänslan, säger Safari.

Sydsvenskan rapporterar att tre spelare inte följde med till Nordirland. Arnor Traustason missar matchen efter skadan senast mot Djurgården, precis som Markus Rosenberg som även han gick av matchen senast med ryggbesvär. Eric Larsson var den tredje spelaren som stannade hemma och han missar matchen på grund av sjukdom.

Truppen till matchen: Johan Dahlin, Dusan Melicharek, Franz Brorsson, Rasmus Bengtsson, Behrang Safari, Lasse Nielsen, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Anders Christiansen, Bonke Innocent, Romain Gall, Sören Rieks, Erdal Rakip, Laorent Shabani, Jo Inge Berget, Guillermo Molins, Marcus Antonsson, Tim Prica.

Publicerad 2019-07-18 kl 10:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå