IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Under torsdagen möttes Malmö FF och Sarpsborg i Europa League. Hemma på Stadion hade MFF svårt att skapa de riktigt heta chanserna och i stället var det bortalaget från Norge som tog ledingen.

Patrick Mortensen fläkte sig fram på ett inlägg och nickade in 1-0. Men några minuter senare kunde Marcus Antonsson kvittera för Malmö och jakten på ett segermål tog fart.

Med 20 minuter kvar av matchen fick inbytte Eric Larsson bollen i straffområdet. Ytterbacken tog sig in framför Sarpsborgs Joachim Thomassen och ramlade. Larsson och Malmö-spelarna ropade på straff. Domaren friade och valde att ge Larsson en varning för filmning.

I samband med situationen blev Thomassen rasande och ställde sig och skrek på Larsson när denne satt ner.

Malmö lyckades inte få hål på Sarpsborg någon mer gång och matchen slutade 1-1.

Publicerad 2018-11-08 kl 20:37