POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE
1v

MFF lugnar om Antonssons skada: "Lugnande besked"

Foto: Bildbyrån.

Marcus Antonsson blev utbytt skadad i EL-kvalet.
Nu ger Malmö FF lugnande besked. 
- Det rör sig inte om någon allvarlig muskelskada, säger MFF:s Jesper Robertsson. 

Malmö FF-anfallaren Marcus Antonsson spelade under torsdagskvällen från start i returmötet med Zrinjski Mostar i Europa League-kvalet, men blev tidigt utbytt skadad. Anfallaren tog en löpning mot offensivt straffområde för att sätta press på en bollhållare i motståndarlaget, men satte sig sedan ner, utan att ha haft kontakt med motståndaren, i gräset.

Antonsson linkade sedan av planen för behandling och blev senare ersatt av Guillermo Molins på planen. Anfallaren fick därmed från sidan se MFF förlora med 1-0, men än dock gå vidare i turneringen efter totalt 3-1 över två möten i kvalet. 

MFF gav efteråt lugnande besked om anfallarens skada, men utan att ge en tidsram för när spelaren kan vara redo för matchspel igen. 

Vi får ta ut honom på grund av en känning i vänster baksida lår. Vi har bedömt och tittat på det efter matchen och det rör sig inte om någon allvarlig muskelskada. Nu får vi följa det dag för dag och stegra honom åter i träning när funktionen är fullgod. Vi ger ingen närmare tidsram men kan konstatera att det är lugnande besked, säger MFF:s Jesper Robertsson i en kommentar på föreningens hemsida.

Malmö FF ställs härnäst på söndag mot Falkenbergs FF i allsvenskan och i play off-spelet till gruppspelet i Europa League väntar Bnei Yehuda Tel-Aviv, från Israel.

Publicerad 2019-08-15 kl 19:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå