POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Milosevic: "Vi har material att vinna Europa League"

Foto: Scanpix

Ikväll möts Besiktas och Club Brügge i Europa Leagues sextondelsfinal. Den turkiska klubben får klara sig utan Alexander Milosevic som från läktaren ändå tror på sitt lag.
– Vi har material att vinna hela Europa League, säger han till Fotbollskanalen.

När Dejan Lovren gick fram till straffpunkten och sköt bollen högt över utbrast ett stort segervrål på Atatürk Olympic Stadium. Besiktas hade slagit ut Liverpool ur Europa League. Idag inleddes sextondelsfinalerna där det turkiska laget fått en betydligt lättare lottning i Club Brügge.

– Det finns inte risk för underskattning mot ett lag som kommit så här långt i Europa League. Man vet att Club Brugge är ett lag som kämpar på och är väldigt fysiskt starka. Vi har haft ett väldigt hårt schema med Europa, ligan och cupen. Men nu har vi åkt ur cupen och bara har fokus på ligan och Europa League, säger Milosevic till Fotbollskanalen.

– Jag tror att laget växer i såna här stora matcher. Det är väl den känslan kring klubben att det är ganska mycket optimism och väldigt bra stämning. Klubben ser alltid fram mot nya matcher och tre poäng och man ser hur viktigt det är för folk i Turkiet, det är helt sjukt faktiskt.

Hur ser målsättningen ut i Europa League kontra ligan? Går ni för att vinna båda?

– Jag har väl inte hört något speciellt sådär då jag kom in rätt sent. Men jag tror att vi har materialet att vinna både ligan och Europa League. Allt kan hända som mot Liverpool. Liverpool är bra hemma och hade ett högt tempo men skillanden är inte så stor i fotbollen som man tror. Tittar man på tv så ser allt så mycket snabbare ut än vad den är i verkligheten.

Klockan 19.00 sparkar matchen mellan Club Brügge och Besiktas igång. Följ Superlive på Fotbollskanalen som startar en halvtimme innan avspark.

Publicerad 2015-03-12 kl 16:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå