Mourinho positiv trots tappad ledning i Rostov

Åttondelsfinalen i Europa League mellan Manchester United och Rostov är fortfarande vidöppen efter första mötet mellan lagen.
- Ett bortamål är positivt, 1-1 är bättre än 0-0, säger Uniteds tränare José Mourinho efter matchen enligt klubbens twitterkonto.

Europa League har seglat upp som en viktig turnering för Manchester United då en seger skulle ge en direktplats i nästa säsongs Champions League.

Efter att ha slagit ut franska Saint-Etienne i sextondelsfinal lottades man mot ryska Rostov i åttondelsfinal. Rostov å sin sida slog ut tjeckiska Sparta Prag i sin sextondel.

Det var Manchester United som tog ledningen i ett kylslaget Rostov i den 35:e minuten då Zlatan Ibrahimovic spelade bollen snett-inåt-bakåt i straffområdet till Henrich Mchitarjan som kunde sätta 1-0.

Rostov kom ut taggade till den andra halvleken och kunde kvittera i den 53:e minuten, då Bukharov tog emot en djupledspassning på bröstet och placerade in 1-1 bakom Romero i Uniteds mål.

Det blev inga fler mål i matchen, och United får med sig ett oavgjort resultat till Old Trafford, där returmötet spelas nästa vecka.

- Vi spelade som matchen krävde och hanterade deras intensitet och direkta spel, säger Uniteds tränare José Mourinho efter matchen enligt klubbens twitterkonto.

- Ett bortamål är positivt, 1-1 är bättre än 0-0. Old Trafford kommer att pusha oss och förhoppningsvis kan vi nå kvartsfinalen.

Rostov: Medvedev, Kalachev, Mevlja, Navas, Granat, Kudryashov, Noboa, Erokhin, Gatskan, Bukharov, Poloz.

United: Romero, Jones, Smalling, Rojo, Blind, Pogba, Herrera, Fellaini, Mkhitaryan, Young, Ibrahimovic.