Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Mourinhos plan för Zlatan: Lyfta trofén på Friends Arena

Foto: Bildbyrån.

Zlatan Ibrahimovic missar en eventuell final i Europa League.
José Mourinho hoppas kunna ge ett plåster på såren.
- Jag hoppas att han får lyfta trofén med kaptenen, säger Mourinho på en presskonferens enligt Manchester Evening News.

Den allvarliga knäskadan på Zlatan Ibrahimovic kommer hålla honom borta från en eventuell Europa League-final för Manchester Uniteds del. Under morgondagen väntar det första mötet med John Guidettis Celta Vigo – och United går in till dubbelmötet som favoriter.

Och på grund av att Zlatan inte kommer att finnas med vid en eventuell final hoppas José Mourinho kunna erbjuda något i gengäld.

- Jag hoppas att vi går till finalen och att han kan få åka till sin arena. Jag hoppas att han får gå upp med kaptenen och lyfta trofén, säger han på en presskonferens enligt Manchester Evening News.

Finalen av Europa League spelas som bekant på Friends Arena i Solna den 24 maj. Samma arena kommer just Zlatan att stå staty utanför senare i år.

Men även John Guidetti har flera gånger talat om drömmen att få spela finalen i Sverige. Så sent som i går lade han över lite press på den engelska klubben.

- Pressen är på United, för oss är det en fest, säger han enligt Faro de Vigo.

- Om Manchester inte når final är det en katastrof för dem.

Zlatan Ibrahimovic har opereat sitt skadade knä i USA och kommer nu att påbörja sin rehablitering. På sitt Instagram-konto lade han i går upp en lugnande hälsning till de som befarat att hans karriär i värsta fall skulle vara över.

"Fixad, klar och starkare. Än en gång tack för ert stöd. Vi kommer att njuta av min fotboll tillsammans snart", skrev Zlatan.

Publicerad 2017-05-03 kl 13:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons