Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Nigel de Jong om Balotelli: ”Han måste lära sig av sina misstag”

Balotelli fick rött kort och Manchester City åkte ut. Nu menar Nigel de Jong att Balotelli måste lära sig av sina misstag.
- Jag sa det till honom. Alla har sagt det till honom, säger holländaren enligt the Mirror.

Mario Balotellis utvisning mot Dynamo Kiev kan ha kostat Manchester City en kvartsfinalplats. Manager Roberto Mancini var tydlig med det efter matchen och menade att med elva man hade City vunnit med några mål – och tagit sig vidare i Europa League-spelet. Balotelli blev alltså syndabock och nu menar Nigel de Jong – som delat ut en del fula tacklingar själv i sin karriär – att Balotelli måste lära sig läxan och sedan gå vidare.

- Han är en ung kille på 20 år och måste lära sig av sina misstag. Jag sa det till honom. Alla har sagt det till honom. Han är fortfarande en del av truppen och har stor potential. Han är en väldigt bra spelare men måste förstås, att på en professionell nivå, måste du ändra din mentalitet.

Spelarna i City rasade dock inte mot Balotelli efter gårdagens match, enligt De Jong, utan försökte ge sitt stöd till italienaren.

- Vi finns där för att hjälpa honom – inte för att kritisera eller skälla ut honom. Han är fortfarande en ung kille och måste lära sig. Men han har erfarna killar runt sig och måste lyssna på dem.

- Efter matchen var han arg och besviken. Ibland måste du göra misstag och Mario gjorde ett misstag. Men han kommer att komma igen.

Publicerad 2011-03-18 kl 21:53
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons