Nketiah gav Arsenal seger - hölls tyst minut inför andra halvlek

Europa League

Arsenal fick en drömstart i Europa League.
Eddie Nketiah sänkte Zürich till 2-1-seger i Schweiz.
Inför andra halvlek hölls en tyst minut för drottning Elizabeth II, som avled under torsdagen.

Ett reservbetonat Arsenal inledde under torsdagen Europa League-gruppspelet mot Zürich på bortaplan i Schweiz, och vann till slut med 2-1 på AFG Arena.

Marquinhos gav i den 16:e minuten sitt Arsenal ledningen innan Mirlind Kryeziu kvitterade på straff strax före halvtid. Därefter klev Eddie Nketiah fram i den 62:a minuten och gjorde matchens sista mål, vilket gav London-klubben seger i den första gruppspelsomgången.

Samtidigt var det en känsloladdad match, då drottning Elizabeth II avled under torsdagskvällen, vilket gjorde att det hölls en tyst minut inför andra halvan av matchen.

FC Zürich: Brecher - Boranijasevic, Kamberi, Kryeziu, Aliti - Okita, Dzemaili, Selnæs, Guerrero - Krasniqi - Aiyegun.

Arsenal: Turner - Tomiyasu, Holding, Magalhães, Tierney - Vieira, Lokonga, Xhaka - Marquinhos, Nketiah, Martinelli.