Nytt bakslag för Gattusos Milan

Serie A

Det blev ytterligare en tung förlust för Milans tränare Gennaro Gattuso, då Milan förlorade under tordagskvällen i Europa League mot Reijka med 2-0.

För några dagar sedan gjorde Milans nytillträdde tränare Gennaro Gattuso debut som huvudansvarig när laget tabelljumbon Beneventos. Tränaren kom att få en tung start, då Beneventos kvitterade på övertid och Milan tappade poäng.

Under torsdagen kom ännu ett bakslag för Gattuso, denna gång i Europa League.

Milan gästade kroatiska klubben Rijeka i sista gruppspelsmatchen. Hemmalaget inledde målskyttet redan efter sju minuter och fastställde slutresultatet 2-0 i början på andra halvlek.

Milan var redan innan torsdagens möte klart för slutspel i Europa League. Rijeka slutade på en tredje plats och åkte där med ur turneringen.