Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
44v

ÖFK-kaptenen kollapsade efter operation - kan missa Arsenal

Foto: Bildbyrån

Brwa Nouri opererades för ljumskproblem efter säsongen. En vecka senare ramlade ÖFK-mittfältaren ihop av smärta och fick uppsöka sjukhus - och Arsenal-mötet är nu i fara.
- Det visade sig att jag hade börjat blöda i magen, säger Nouri till Östersundsposten.

Brwa Nouri avslutade säsongen med Östersund med ljumskproblem och gick på smärtstillande under hösten. När säsongen sedan var slut opererades mittfältaren för problemen. Till en början såg allt bra ut, men det uppstod problem. Om detta berättar Norui i en intervju med Östersundsposten:

Operationen sades gå bra, jag åkte hem till Stockholm. Sex dagar efter det ramlade jag ihop av smärta på stan när jag var med en kompis. Ambulansen kom och hämtade mig. Jag åkte in till Karolinska, där visade sig att jag hade börjat blöda i magen, säger Nouri till tidningen.

Mittfältaren berättar om en stor smärta och att han fick stanna på sjukhuset i två nätter. Nouri tvingades sedan till ett uppehåll från fysisk ansträngning.

Om det hade börjat blöda igen hade de varit tvungna att öppna upp min mage och tömma mig på blod. Lyckligtvis det började inte blöda. Istället bildades ett stort hematom, ett stort blåmärke inne i magen. Vilket gjorde att jag inte fick anstränga mig fysiskt på fyra veckor, säger Nouri.

ÖFK-mittfältaren var inte med på lagets träning under tisdagen, och det är ännu oklart när han kan återvända. Den 15 februari kommer Arsenal till Jämtkraft Arena för 16-delsfinal i Europa League. Det blir tajt för Nouri att vara med då och han räknar själv inte med spel.

Det kommer bli en kamp mot klockan för Arsenalmatchen. Att kunna komma i form helt, och vara redo för match. Jag missade ju den tiden efter operationen som jag behövde för rehab så jag skulle kunna vara med grabbarna och göra det de gör nu.

Publicerad 2018-01-09 kl 15:32
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons