Östersund-anfallaren: "De pressade oss i 90 minuter"

Östersund orkade inte stå emot Paok.
Grekerna malde ner motståndet och vann med 3-1 i det första playoff-mötet i Europa League.
Man ska vara ärlig, de pressade oss i 90 minuter, säger Hosam Aiesh till SVT Sport.

Östersund hade ledningen mot Paok i Grekland i det första playoff-mötet i Europa League. Och en kvart från slutet hade man ett mycket bra resultat i 1-1. Men jämtarna orkade inte hålla emot hela matchen och efter två mål av den förre Djurgården-anfallaren Aleksandar Prijovic blev det en 3-1-seger för Paok.

- Vad säger man efter en 3-1-förlust? Det är surt. Jag tycker att vi har en bra chans att gå härifrån med 1-1 eller en 2-1-förlust. Men... ja, det är jobbigt, säger ÖFK:s Hosam Aiesh till SVT Sport.

Östersund var förberett på såväl hög värme som ett kokande tryck från läktarhåll inför matchen. Och visst märktes båda delarna av under matchen.

Det var jättevarmt. Men det var samma för oss och för dem. Vi var trötta, man ska vara ärlig. De pressade oss i 90 minuter. Jag ska inte säga att det är förståeligt, men det är på deras hemmaplan och jag måste säga att deras fans var... wow!, säger Aiesh.

Publicerad 2017-08-17 kl 23:42