På väg mot fiasko - då satte Milan fyra mål på en kvart

Europa League

På väg mot en rejäl dikeskörning.
Då vaknade Milan mot Dudelange från Luxemburg – och satte fyra mål på en kvart.

AC Milan är som bekant en klubb med en minst sagt framgångsrik historia. Den italienska storklubben har vunnit Serie A vid 18 tillfällen och Champions League hela sju gånger.

På torsdagskvällen var laget på väg mot en riktig kalldusch mot ett motstånd med en betydligt mer blygsam prishylla. F91 Dudelange från Luxemburg ledde länge matchen med 2-1 och var på väg mot en rejäl knall på San Siro.

Men när klockan tickat upp till minut 66 blev det islossning för hemmalaget. Kvitteringen kom genom ett självmål, Hakan Calhanoglu sköt 3-2 fyra minuter senare, ytterligare ett självmål, den här gången genom Tom Schnell som kastade sig fram och nickade in bollen eget mål, betydde 4-2 innan Fabio Borini avslutade målkavalkaden genom att göra 5-2 från nära håll efter en retur.