Pogba tvåmålsskytt i United-seger - Zlatan på bänken

Manchester United besegrade turkiska Fenerbahce i Europa Leagues gruppspel under torsdagen - med Zlatan Ibrahimovic på bänken.
Paul Pogba gjorde två mål i 4-1-vinsten.

Kritiserade franske storstjärnan Paul Pogba satte 1-0 för Manchester United i den 31:a minuten hemma mot Fenerbahce i Europa League under torsdagen. Danske mittbacken Simon Kjaer ramlade in i Juan Mata och fällde spanjoren, varpå domaren dömde straff och det var den som Pogba utnyttjade genom att dunka in bollen i ena hörnet.

Bara minuter senare fick United ytterligare en straff, efter att Anthony Martial fällts. Martial själv klev då fram och satte 2-0 i samma hörn som Pogba sköt.

Precis innan pausvilan gjorde ockå Manchester United 3-0. Paul Pogba pangade in ett långskott högt upp i ena hörnet. Direkt efter att den andra halvleken dragit igång satte United 4-0. Målskytt? Jesse Lingard, som dunkade in bollen i nät från en position nära straffområdeslinjen.

Förre Manchester United-anfallaren Robin van Persie såg till slut till att göra ett tröstmål för Fenerbahce. Han stötte in 4-1 från nära håll. Då applåderades holländaren av mer eller mindre hela Old Trafford.

Matchen slutade 4-1 till engelsmännen och svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic satt på bänken under hela drabbningen.

Manchester Uniteds startelva: De Gea - Darmian, Smalling, Bailly, Shaw - Carrick, Pogba -Mata, Lingard, Martial - Rooney

Fenerbahces startelva: Demirel - Özbayrakli, Kjaer, Skrtel, Kaldirim - van der Wiel, Topal, Souza - Potuk, van Persie, Sen