Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Polis ingrep med tårgas och gummikulor mot Everton-fans - nya oroligheter i Lille

Foto: Twitter

En stor skara Everton-fans attackerades på ett torg i centrala Lille i går kväll. Enligt Daily Mail gick 100 Lille-supportrar till attack, till synes oprovocerat. I dag har oroligheterna fortsatt. Polis ingrep med tårgas och gummikulor mot Everton-fans. Det rapporterar Daily Mail.

Det har varit stora oroligheter i Lille inför Europa League-mötet mellan Lille och Everton. Över femtusen supportrar till Everton är på plats i Frankrike. I går kväll attackerades en skara av supportrarna när 100 huvtröjade Lille-supportrar oprovocerat gav sig på engelsmännen, det rapporterar Daily Mail. Flera fans skadades av attacken, dock inte allvarligt.

I dag har oroligheterna fortsatt. På det stora torget i Lille ingrep polis mot Everton-supportrar. Enligt Daily Mirror var ingripandet oprovocerat på fansen som hade samlats inför kvällens match. Tidningen rapporterar att polisen sköt tårgas och gummikulor för att få bort Everton-fansen från torget. Twitter-kontot Everton Fans menar också att ingreppet var oprovocerat.

En man ska ha träffats i huvudet av en gummikula.

Publicerad 2014-10-23 kl 15:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons