Punkterade matchen med två mål på två minuter

Europa Conference League Kval

Redan efter sju minuter gjorde Stephan El Shaarawy ett ledningsmål.
I andra halvlek punkterade Roma matchen med två mål på två minuter.
De besegrade Zorya Luhansk med 3-0 i Europa Conference League.

Roma var klara favoriter inför matchen mot ukrainska Zorya Luhansk i nystartade Europa Conference League.

Och de dröjde inte länge innan de visade övertag. Det tog bara sju minuter innan Stephan El Shaarawy gav Roma ledningen. En djupledsboll kom mot El Shaarawy och han kom ensam mot motståndarförsvaret. Då rundade han målvakten och placerade kyligt in bollen i mål.

Det dröjde sedan innan Roma utökade ledningen, men efter dryga timmen kunde mittbacken Chris Smalling sätta in 2-0, med en nick ner på mållinjen efter en hörna.

Bara minuter senare kom också 3-0, från nyligen inbytte Tammy Abraham, som fick tag på bollen när den låg fri i straffområdet. Då hade Abraham innan dess även hunnit med en ribbträff.

Det skulle också bli slutresultatet i matchen, och enkla tre poäng för Roma, som nu leder gruppen på sex poäng efter två matcher.

Här är lagens startelvor.

Zorya Luhansk: Mazapura - Favorov, Imerekov, Cvek, Chomtjenovskij - Buletsa, Nazaryna, Kotjergin - Gromov - Kabaev, Allahyar

Roma: Patricio - Ibanez, Kumbulla, Smalling, Calafiori - Darboe, Cristante - Perez, Pellegrini, El Shaarawy - Shomurodov

Publicerad 2021-09-30 kl 20:39