Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

EUROPA LEAGUE

Roma-tränaren: ”Vi är skyldiga fansen en seger”

Foto: AP

Rudi Garcia

Den italienska ligatvåan har haft svårt att vinna matcher sedan nyår.
Rudi Garcia menar att det är dags för Roma att börja prestera på topp.
- Vi är skyldiga fansen en bra insats, säger managern i en presskonferens.

Roma gjorde en stark höst och var länge med i kampen om förstaplatsen med Juventus, men efter många poängtapp efter nyår har laget halkat efter i titelracet. Inför EL-matchen mot Feyenoord vill Rudi Garcia vara optimistisk och menar att formen snart kommer vända.

- Jag föredrar att se framåt mot morgondagens match. Vi är skyldiga våra fans en bra insats och vi vill vinna på hemmaplan. Jag ser alltid glaset som halvfullt och jag ser Roma som tvåa i ligan fem poäng före trean. Vi är också med i kampen om Europa League-titeln, säger den franske managern.

Garcia menar även att matchen imorgon också kommer vara viktig för lagets rykte i Europa. 50-åringen menar att spelarna är redo för utmaningen och angelägna om att vinna. Roma kommer ta en match i taget och försöka jobba som en enhet.

- Vi har två tävlingar att spela för och vi kommer ge allt i båda. Rutinen från Europa finns, men vi behöver också göra oss ett namn på kontinenten och få de andra lagens respekt. Förhoppningsvis kvalificerar vi oss för nästa års Champions League, men nu är vi fokuserade på Feyenoord i Europa League. Vi vill gå vidare genom att spela en bra fotboll imorgon. Jag är inte säker på om vi kan vinna hela turneringen men vi kan gå långt om vi jobbar som ett lag. Låt oss ta en match i taget, fokusera på matchen imorgon och senare får vi tänka på allt annat, säger Rudi Garcia i en presskonferens.

Publicerad 2015-02-18 kl 18:24

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER