POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
EUROPA LEAGUE
1v

Rosenberg hyllades - skickade misstänkt passning till Zlatan: "Steg närmare till Skandinaviens mäktigaste klubb"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Rosenbergs drömslut på Stadion i Sporten i spelaren ovan.

MALMÖ. Matchen mot Dynamo Kiev (4-3) tog inte slut efter slutsignalen.
Malmö FF hyllade Markus Rosenberg med flera överraskande gäster, och han själv höll tal med en misstänkt passning till Zlatan Ibrahimovic. 
- Vi kommer att ta steg närmare och närmare till Skandinaviens mäktigaste klubb. 

Några minuter efter att Markus Rosenberg gjort 4-3 i minut 96 mot Dynamo Kiev skulle han tackas av på Stadion i Malmö, med vad som MFF själva kallade för matchens tredje halvlek. 

Det inleddes med att MFF:s spelare och ledare ställde upp för en ”guard of honor”, följt av att MFF ropade in viktiga personer från Rosenbergs karriär. Det inkluderade ungdomstränare som Barbro Sandor och Jörgen Dahlström, ex-lagkamrater som Jonas Olsson, Pontus Jansson, och Frank Baumann, och även Åge Hareide, Martin Dahlin, och familjen. 

- Heregud. Vad säger man en dag som denna?, sa Rosenberg med gråten i rösten. 

- Det finns inte ord som är rättvisa för att beskriva kärleken jag har för er, för denna klubb, för allt jag har fått uppleva. Lagkamrater, ledare, men framför allt att klubben har format mig till den jag är i dag. 

Dessutom hann han med en möjlig pik mot Zlatan Ibrahimovic, som efter att han blev delägare i Hammarby sa att han "vill göra Hammarby till Skandinaviens största klubb". 

- Ställ skyhöga krav som ni alltid har gjort. Det är därför vi är där vi är i dag, och det är därför vi kommer att ta steg närmare och närmare till Skandinaviens mäktigaste klubb. 

Rosenberg överraskades också med en förinspelad musikvideo utförd av Behrang Safari och Johan Dahlin, skriven till tonerna av Hallelujah, och med att en loge på Stadion kommer att döpas efter Rosenberg, 

Publicerad 2019-11-29 kl 00:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå