Rosenberg inbytt - då vaknade Bremen och slog ut Milan

Europa League

Werder Bremen gästade Milan för att förvalta krysset i första mötet (1-1) och skicka ut Milan ur Uefacupen. I anfallet spelade Hugo Almeida och Claudio Pizarro från start, Markus Rosenberg var bänkad.
Men det var hemmalaget som hade fördelen i halvtid efter att Andrea Pirlo satt en straff efter en halvtimmes spel och Alexandre Pato utökat strax därefter. I den 61:a minuten byttes sedan Markus Rosenberg in mot Almeida och sju minuter senare reducerade Claudio Pizarro. Samme peruan kvitterade ytterligare tio minuter senare och 2-2 innebar att tyskarna gick vidare tack vare fler bortmål.