Sent segermål sänkte Manchester United

Europa League

Zlatan Ibrahimovic inledde på bänken i mötet med Feyenoord. Det skulle visa sig vara det holländska laget som gick vinnande ur striden efter segermål från Tonny Vilhena med tio minuter kvar.

Manchester Uniteds tränare José Mourinho hade varit tydlig med att Europa League inte är någon prioritet. Därför saknades en hel del namnkunniga spelare i truppen och Zlatan Ibrahimovic inledde på bänken till förmån för unge Marcus Rashford.

Större delen av första halvlek blev en ganska händelsefattig sådan. Feyenoord stod upp bra i försvarsspelet och visade prov på sin farlighet vid kontringar.

Manchester United å sin sida hade svårt att skapa något. Paul Pogba fick en frispark i farligt läge men målvakten Jones hade inga problem med att rädda.

Inledningen av den andra halvleken påminde om den första. Det behövdes en förändring och därför fick Zlatan Ibrahimovic äntra planen i den 63:e minuten tillsammans med Memphis Depay och Ashley Young.

Men det hjälpte föga. I den 79:e minuten kunde nämligen hemmalaget ta ledningen genom Tonny Vilhena som vackert sköt in 1-0.

Man United tryckte frenetiskt på i slutminuterna men det räckte inte. Feyenoord höll undan och tog därmed segern.

Man Utd: De Gea; Darmian, Bailly, Smalling, Marcos Rojo; Schneiderlin, Herrera, Mata, Pogba, Martial; Rashford.

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Kuyt, Vilhena; Berghuis, Jorgensen, Toornstra