Europa League-kval

1-0 efter två minuter.
Sedan rann det på.
Tottenham är klart för Europa League-gruppspel efter förkrossande 7-2.

José Mourinho bör vara nöjd efter torsdagens Europa League-möte med Maccabi Haifa. Tottenham tog ledningen redan efter två minuters spel genom Harry Kane – och därefter fortsatte målskörden.

Maccabi Haifa kvitterade förvisso efter 17 minuters spel men kort därpå gav Lucas Moura Spurs ledningen på nytt. Innan halvleken var slut stod det hela 4-1 till London-klubben efter att Giovani Lo Celso gjort två mål tätt in på varandra.

Maccabi Haifa reducerade i början av den andra halvleken, innan Kane gjorde 5-2 för straff. Och Kane var inte klar där. Anfallaren fullbordade sedan sitt hattrick med kvarten kvar att spela – innan Dele Alli fastställde slutresultatet till 7-2 på stopptid.

7-2 alltså, Spurs är därmed klart för Europa League-gruppspel.