Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE

Steaua Bukarests hämnd: Attackerade med polska korvar

Steaua Bukarest tappade en bergsäker 3-0-ledning mot Napoli, som kvitterade efter sju minuters övertid. Då gick fansen till attack – med polska korvar.

Anledningen till det något udda tilltaget var att huvuddomaren i Europa League-mötet, Marcin Borksi, kommer just från Polen.

Supportrarna till det rumänska laget var så pass upprörda över att han tillåtit spelet att fortgå så länge, att de genomförde en samlad missnöjesaktion utanför landets ambassad i Bukarest.

Väl på plats placerade fansen ut polska korvar som en underfundig kritik mot Marcin Borksis insats, skriver AP. Men om det beteendet rymde ett visst mått av humor inträffade även tråkigare saker på torsdagskvällen.

Stämningen på Steauas arena ska ha varit så pass hätsk att ett stort antal kravallpoliser fick kämpa hårt för att hålla de rivaliserande supportergrupperna ifrån varandra.

Edison Cavani satte 3-3-målet just som matchen skulle blåsas av. Egentligen hade fyra tilläggsminuter annonserats, men i det läget stod matchuret redan på 97 minuter.

Publicerad 2010-10-01 kl 12:20
Annons
Annons
Annons