Tibbling målskytt - då vann Bröndby i EL-kvalet

Europa League-kval

Simon Tibbling spelade från start för sitt Bröndby i Europa League-kvalet.
Då svarade han för ett av målen i 4-1-segern mot Inter Turku från Finland.

Bröndby har inlett årets Europaresa genom att vinna hemma mot Inter Turku från Finland med 4-1.

Laget tog tidigt ledningen genom Kamil Wilczek och trots att ställningen var oavgjort, 1-1, i halvtid kunde Bröndby rinna ifrån i andra halvlek.

Först satte Wilczek dit sitt andra mål efter 67 minuters spel och knappa fem minuter senare klev svenske Simon Tibbling fram och nätade fram till 3-1.

Med tio minuter kvar kunde sedan Kasper Fisker fastställa slutresultatet till 4-1.

Tibbling spelade 83 minuter innan han blev utbytt, medan Bröndbys andra svensk Simon Hedlund spelade hela matchen.