Tidigare Elfsborg-stjärnan målskytt när Krasnodar vann

Europa League

Viktor Claesson gjorde mål i Europa League-mötet mellan Krasnodar och det danska laget Lyngby.
Det var i den 67:e minuten som Claesson kvitterade till 1-1 innan Krasnodar vann på övertid.

Den tidigare Elfsborgs-stjärnan Viktor Claesson gjorde under torsdagen ett viktigt mål för hans Krasnodar.

De mötta danska Lyngby på hemmaplan i Europa League och låg efter drygt en timme under.

Men bara minuter efter att de tappade in målet bakåt klev Claesson fram och kvitterade. Det var efter ett skott av Wanderson som svensken var där och satte returen. Ett mål som kan bli väldigt viktigt inför returmötet.

Efter det såg det ut som att matchen skulle sluta just 1-1 men i den tredje stopptids-minuten gjorde Magomed Suleymanov 2-1 och förbättrade läget ytterligare.

Claesson var i Elfsborg från 2012 till 2016 innan han lämnade för Krasnodar. Han har även gjort 13 A-landskamper för Sverige där han fått till tre fullträffar.

Andreas Granqvist spelar tillsammans med Claesson i Krasnodar och är kapten.