POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Traustason har blivit pappa – dagen innan Chelseamatchen: ”Har fått en liten prinsessa”

Foto: Bildbyrån

LONDON. Malmö FF och Arnor Traustason har de senaste veckorna väntat på att han ska bli pappa. I dag, en dag innan matchen mot Chelsea, blev han och hans partner föräldrar för första gången.

När Malmö FF flög till London i dag så var det utan Guillermo Molins, Franz Brorsson, och Arnor Traustason. Molins är skadad, Brorsson har en inflammation, och Traustason och hans partner Andrea har väntat på att bli föräldrar för första gången.

Beräknat födelsedatum var den åttonde februari, men det skedde istället i dag, knappt två veckor senare. 

- Vi borde alla fira nu, för han har fått en liten prinsessa, sa Uwe Rösler på onsdagens presskonferens.

MFF har tidigare haft förhoppning om att Traustason ska hinna till London för att spela matchen mot Chelsea i morgon, även om Rösler var lite kryptisk på presskonferensen. 

- Om Niclas (Carlnén, VD) hyr ett privatplan så kanske han hinner hit, sa Rösler med ett leende. 

Skulle Traustason inte hinna till London så lär Oscar Lewicki definitivt starta på centralt mittfält. Inför matchen förra veckan var det jämnt lopp mellan de två, och då startade Traustason. 

MFF:s trupp i London: Dahlin, Melicharek, Nielsen, Safari, Bengtsson, Larsson, Vindheim, Binaku, Ahmedhodzic, Rieks, Lewicki, Christiansen, Gall, Bachirou, Rosenberg, Strandberg, Antonsson, Nalic, Rakip (ej tillgänglig)

Preliminär elva: Dahlin - Nielsen, Bengtsson, Safari - Vindheim, Lewicki, Bachirou, Christiansen, Rieks - Rosenberg, Antonsson

Publicerad 2019-02-20 kl 19:29
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå