Tre mål på 14 minuter av Valencia

Europa League

Erik Hamréns Rosenborg åkte på en riktig stjärnsmäll hemma mot spanska storklubben Valencia i Uefacupens gruppspel.
Spanjorerna gjorde tre mål under matchens sista 14 minuter och vann med 4-0.

Juan Mata gav gästerna ledningen i den 21:a minuten sedan han nickat i ribban och bollen sedan tagit på målvakten Rune Jarsteins utsträckta hand och gått i mål.
I slutet kom smällarna på rad.
Pablo Hernandez gjorde 2-0 i 76:e minuten och sedan slog Ruben Baraja och Joaquin till innan slutsignalen. Mikael Lustig spelade i 85 minuter och Mikael Dorsin hela matchen.
Rosenborg är sist i grupp G med en poäng på tre matcher. St Etienne leder gruppen på sju poäng, tre före Valencia som har en match mindre spelad.
Kennedy Bakircioglü spelade på nytt från start - utbytt efter 73 minuter - och Rasmus Lindgren hela matchen när Ajax besegrade Hamburg på bortaplan med 1-0. Leonardo gjorde segermålet när 13 minuter återstod. En viktig seger för Ajax som ligger tvåa i grupp F med sex poäng efter tre matcher. Ledande Aston Villa har sex poäng på två matcher.

I grupp E hämtade Milan upp 0-2-underläge borta mot Portsmouth till 2-2 på matchens sista sex minuter. Ronaldinho och Filippo Inzaghi såg till att italienarna fick med sig en poäng hem. Milan leder gruppen med sju poäng på tre matcher.
De tre bästa lagen i varje grupp går vidare till utslagningsfasen och då återstår 32 lag. Finalen spelas i Istanbul den 20 maj.