Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
EUROPA LEAGUE
41v

Tusentals ÖFK:are till London - snabb åtgång på biljetterna: "Det är helt extremt"

Foto: Bildbyrån

Intresset är stort även för Östersunds bortamöte med Arsenal.
Klubben har hittills sålt 4 000 biljetter - och har nu tillfälligt stoppat försäljningen.
- Jag har aldrig varit med om något liknande, säger ÖFK:s biljettansvarige Ola Laxvik till Fotbollskanalen.

Intresset för Östersunds möte med Arsenal i Europa League-sextondelsfinalen har varit stort. Fotbollskanalen har tidigare skrivit om att hemmamötet den 15 februari sålde slut snabbt.

Intresset för bortamötet en vecka senare går inte heller att ta miste på. Under måndagen släpptes biljetterna - och efterfrågan var stor.

- Helt extremt. När vi hade lagt in en kund i vår butik så tog en hel sektion slut på webben samtidigt. Det går verkligen undan med biljettförsäljningen. Och så har det varit både borta och hemma. Jag har aldrig varit med om något liknande, säger ÖFK:s biljettansvarige Ola Laxvik till Fotbollskanalen.

På bara några timmar såldes 3 000 biljetter. Och under tisdagsmorgonen nådde man 4 000 - och stannade då försäljningen tillfälligt.

- Just nu har vi sålt ungefär 4 000 biljetter och då har vi pausat försäljningen. Vi har många i föreningen som har anknytning på öarna (England) som kommer vilja köpa biljetter. Så vi gör en koll internt och sedan öppnar vi upp försäljningen igen, säger Ola Laxvik.

Det låter som att ni utan större problem kommer sälja slut på biljetterna (totalt 5 000)?
- Det tror absolut. Med tanke på hur stort trycket har varit och var fram till att vi pausade så tror jag att det bara kommer att fortsätta och det är många som hör av sig och undrar också när vi öppnar upp igen och så där.

- Det är fantastiskt att intresset har blivit så stort. Vi åker inte bara till London, vi har varit 2 000 till Berlin och vi har varit många till andra bortamatcher också. Så det är jättekul att intresset har blivit så stort och att de stöttar oss även utanför Jämtland och Sverige.

Publicerad 2018-01-30 kl 19:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons