TV: Agger klackmålade, Babel såg rött och Benfica vände

Europa League

21.05 BENFICA-LIVERPOOL 1-2
9' Agger, 59' Cardozo (str), 79' Cardozo (str)

Svenske domaren Jonas Eriksson har huvudansvaret i Europa Leagues kvartsfinal där Steven Gerrard och Fernando Torres gästar Benfica med sitt Liverpool.

Och tidigt i matchen tog engelsmännen ledningen sedan mittbacken Daniel Agger klackat in 1-0 efter en smart frisparksvariant.

Det såg såklart väldigt just ut för Liverpool men sedan hamnde Ryan Babel i tjafs med Lusiao efter att Lusiao sparkat ner Fernando Torres och Babel sprungit fram och tryckt upp handen i brassens ansikte. Jonas Eriksson valde att visa ut Babel medan Benficabacken fick ett gult kort för förseelsen mot Torres.

Benfica kvitterade i den andra halvleken när Oscar Cardozo fick chansen från straffpunkten och tog till vara på den på bästa sätt.

Jamie Carragher tog med handen i eget straffområde 20 minuter senare och Cardozo fick upprepa sin tidigare bedrift vid straffpunkten.

Publicerad 2010-04-01 kl 23:13