TV: Benfica vände och vann mot Stuttgart

Europa League

Benfica låg under mot Stuttgart men mål av anfallarna Cardozo och Jara såg till att det portugisiska laget har med sig en vinst till returen i Tyskland.

Stuttgart ligger näst sist i Bundesliga men såg ut att vara på väg mot vinst mot Benfica i Europa League.

I minut nummer 21 rann Stuttgarts högerytter Harnik igenom och lobbade snyggt in 1-0 över Benficamålvakten Roberto.

Benfica kvitterade dock i den andra halvleken genom skyttekungen Oscar Cardozo som klippte till med vänstern - otagbart för målvakten. I den 81:a minuten drog Cardozos anfallskollega Jara till med ett riktigt bananskott som tog i ribban och dök ner precis innanför mållinjen. För att vara säker på att det blev mål brunkade Cardozo in returen - men Jara fick målet. 2-1!

Benfica: Roberto - Luisao, Pereira, Sidnei, Coentrao - Salvio, Garcia, Gaitan - Aimar - Cardozo, Jara

Stuttgart: Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Delpierre, Molinaro - Träsch, Kuzmanovic - Harnik, Hajnal - Okazaki, Cacau.

Publicerad 2011-02-17 kl 21:12