TV: Berg missade - men fick revansch när PSV tokvände

Europa League

Marcus Berg gjorde en galen miss och PSV var illa ute mot Lille. Men laget lyckades vända - och Berg fick revansch med en snygg assist.

PSV fick en mardrömsstart mot Lille. Först fick Marcus Berg öppet mål i den nionde minuten, lyckades på något sätt slå bollen i stolpen.

I den 22:a minuten nickskarvades senare en Lille-utspark vidare och hamnade hos den notoriske målskytten Pierre-Alain Frau. Frau trädde in bollen mellan benen på Isaksson - och i det läget ledde fransmännen med sammanlagt 3-2.

Men en ordentlig fräckis i andra halvlek skulle ge PSV överläget. Dzsudzsak väntade på att slå en frispark en bit utanför straffområdet. När målvakten Barel Mouko då ställde upp muren, placerade Dzsudzsak - som inte begärt ny signal - in bollen i målet.

I den 62:a minuten drog Lilles målskytt Frau på sig sitt andra gula kort och visades ut. Medvind PSV.

I den 67:e fick då Marcus Berg sin revansch. Svensken frispelades men passade iskallt snett inåt bakåt i stället för att skjuta. Jermain Lens fick öppet mål och PSV hade vänt matchen.

Publicerad 2011-02-24 kl 21:42